Privacy Policy

Café Restaurant Waaijer, gevestigd aan de Hardenbergerweg 275, 7679 VM Langeveen, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals die in deze privacy verklaring staan.

Contactgegevens:

Café Restaurant Waaijer

Hardenbergerweg 275

7679 VM Langeveen

0546 68 12 03

 

Bedrijf omschrijving:

Café Restaurant Waaijer is een café restaurant en partycentrum.

 

Persoonsgegevens:

Café Restaurant Waaijer verwerkt persoonsgegevens doordat je gebruikt maakt van onze diensten of omdat je ons de gegevens gegeven hebt. Hieronder een lijst met de gegevens die wij verwerken:

  • Voornaam
  • Achternaam
  • Adres
  • Telefoonnummer
  • Emailadres
  • Overige gegevens

Gebruik gegevens:

  • Bellen en mailen om diensten te verlenen
  • Informeren wijzigingen etc
  • Wij verwerken ook persoonsgegevens als we hier wettelijk voor verplicht zijn, bijvoorbeeld voor de belasting aangifte

Ontvangst gegevens

De gegevens worden ontvangen door Café Restaurant Waaijer en Oxilion B.V. te Enschede (hosting partij).

Bewaren gegevens

Gegevens worden bewaard zolang noodzakelijk is om je zo goed mogelijk van dienst te zijn en om service te kunnen bieden.

Rechten:

Als klant heb je de volgende rechten:

  • Recht op inzage: jou gegevens worden opgestuurd of gedeeld als je daarom vraagt
  • Recht op rectificatie: je gegevens worden aangepast als je daarom vraagt bij bijvoorbeeld een fout in de NAW gegevens of bankgegevens
  • Recht op indienen van een klacht: het indienen van klachten gaat via: Autoriteit Persoonsgegevens
  • Recht op overdracht: als je stopt met onze diensten dan het je het recht dat wij je gegevens overdragen aan de andere partij
  • Recht op stoppen van het gebruik van gegevens: je hebt het recht om aan te geven dat wij jou gegevens niet meer morgen gebruiken

Verplichte informatie:

Voor het versturen van bevestigingen en maken van facturen hebben wij bepaalde informatie nodig. Dit wordt aangegeven in het contactformulie. Dit is om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.

Beveiliging:

De website is beveiligd met een SSL certificaat van ESET SSL Filter CA.

Doeleinden certificaat:

  • Het garanderen van de identiteit van een externe computer
  • Het garanderen van uw identiteit aan een externe computer